Det der med forståelser???

Balance i Stockholm

12167216_10207746736369073_234935790_n

Kæresten og jeg kom søndag nat hjem fra den vildeste weekend i Stockholm!! Vi var til event med et networkmarketing firma. Det var helt fantastisk! Det skal lige siges, at min kæreste har arbejdet med det her i noget tid nu. Jeg har egentlig ikke rigtig fattet, hvorfor deres produkter skulle være så fantastiske? Men jeg forstår det nu!!

Jeg var jo slet ikke klar over hvor vigtigt det er at ens krop er i balance? Altså, hvis man spiser lidt fornuftigt, tager en vitamin pille og i yderste tilfælde lidt fiskeolie, så må det vel være godt nok?….øhm, nej! Det er faktisk langt fra godt nok. Der er jo så enormt mange ting vi snyder vores krop for i hverdagen.
Altså de to-tre dage vi var afsted har jeg fået langt større indsigt end jeg troede var muligt! Faktisk fik jeg så meget ny viden, og så mange nye indtryk, at jeg den sidste dag, var blevet helt dårlig 😉 Men jeg kom alligevel og hørte det ene inspirerende menneske efter det andet, stå på denne her scenen og fortælle deres egne oplevelser. Nogen fortalte om den foreskel balanceprodukterne havde gjort for dem, mens andre fortalte om den personlige udvikling de måtte gennemgå, for at kunne lykkes i at fortælle/informere andre om dette.

Det var så helt enormt inspirerende, at jeg bare VED det her!: JEG SKAL MED IGEN NÆSTE ÅR!!

Det er sådan en lækker følelse, at man vedman gør noget godt for ens egen krop. Så den rent faktisk selv blive kampdygtig. Selv nogle folk med fertilitetsproblemer har det hjulpet!

Jeg var sammen med min kæreste, jeg var i dejlige Stockholm, jeg fik viden omkring unikke produkter og jeg fik en ordentlig spand motivation! Top fed weekend!!

12167657_10207746736769083_325800911_n

12166313_10207746737089091_216858377_n

Pernille René
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det der med forståelser???