Just do it!

Dårlige vaner!

Vi kender dem alle sammen, og nogle af os kender dem nok lidt for godt. Siden jeg begyndte på min udvikling, er jeg blevet meget opmærksom på mine egne dårlige vaner. Så jeg fjernede dem, og erstattede dem med vaner, som jeg faktisk kunne bruge til noget.
Desværre er jeg blevet indhentet! Disse dårlige vaner har det åbenbart med at snige sig ind på en, og angribe bagfra, så man lige pludselig en dag, opdager at man er faldet tilbage i gamle rutiner. Op på hesten igen!

blog - vaner

Her er nogle af mine dårligste vaner:
1. Går i seng uden at fjerne make-up!
Piger! I ved hvor dumt det er. Det ødelægger stort set alt. Din hud, dine øjne, dit sengetøj… Listen kan være lang. Don’t do it!

2. Læser dårlige nyheder som er ligegyldige
Hvorfor overhovedet gøre det? Det er så nemt på Facebook, at blive tiltrukket af de negative ting. Men hvorfor? Det kan jo for mig være fuldstændig ligegyldigt, at læse  forskellige artikler om noget negativt. Jeg har læst 1, jeg ved hvad der sker, men jeg får jo ikke noget ud af, at fylde hele mit hoved med det.

3. Frugt, slik, frugt, slik, frugt, slik…..
For det er jo så meget nemmere, at tage chokolade end fra hylden, end at snuppe nogle vindruer?? WTF! Jeg forsøger at stoppe mig selv!

4. Men klokken er jo kun 01:00?
Søvn er super vigtigt for os, eller i hvert fald for mig. Så at vælge at gå sent i seng, når man ved at man skal tidligt op…det er ikke smart! Det ødelægger ens rytme fuldstændig, og du har ikke samme overskud og energi.

5. Udskyder ting til dagen efter
Det kan vel vente til i morgen? Nej det kan ej! Tro mig! Udskyd så lidt som muligt. Det giver bare mere stres. Og man er jo kun stresset over de ting man ikke får gjort.

6. Et kæmpe rodehoved
Ja, jeg kan ikke løbe fra det. Jeg roder helt vildt. Det er tøj bunker alle i soveværelset, mobilen forskellige steder, og høretelefoner i snack-skuffen (hvordan end de så lige er endt der). Er det er jo lige så nemt, at lægge det på plads med det samme.

7. Det er din skyld, at jeg bliver sur!
Jeg har tit ingen kontrol over mine egne følelser, og når der så er noget der går lidt galt, så er det jo også meget nemmere, at smide skylden over på den nærmeste. “Det er også din skyld, at jeg ikke kan finde ud af det her!” – Beklager, det kan kun være min egen skyld! Pokkers! 😉

8. Dårlige undskyldninger
Når man godt er klar over, at man burde have gjort noget andet, end det man gør. Så er det jo bare så dejligt, at man lige kan finde en undskyld, som jo forklare fuldstændig, hvorfor man gjorde sådan. Jeg er næsten verdens mester i det.

9. Fokus
Jeg har utrolig svært ved at fokusere på én ting ad gangen. Der skal helst foregå 117 ting på en gang. Så går det jo meget hurtigere. I de fleste tilfælde går det faktisk bare meget langsommere.

10. Mobilafhængig
Af en eller anden grund er det blevet “det nye”. Jeg glor tit på min mobil, hvor det er unødvendigt. Man tager den frem under samtaler, bare for at se om man nu skulle være gået glip af noget.

download (14)

 

Pernille René
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Just do it!