"Hakuna Matata - er de klogeste ord!"

Det var her det begyndte

Andreas og mig

Tiden går jo fantastisk stærkt! Det er jo ingen nyhed. I dag er det velnok en af de mest betydningsfulde dage for mig. I dag er det nemlig 1 år siden starten på min udvikling begyndte. For 1 år siden mødte jeg nemlig min nuværende kæreste på ny, og det var virkelig en øjenåbner for mig. Godt nok startede det i de små, men!! Det var den dag det startede.

Som tidligere nævnt vidste jeg ikke rigtig hvor mit liv førte mig hen. Jeg lod det egentlig bare gør hvad det nu ville. og det var vel også meget godt. Jeg mener…hvor meget kan man lige gøre ved det? – En hel del opdagede jeg!

Jeg blevet taget med storm første gang for et år siden. Den aften opdagede jeg et menneske. “Ja ja, det ser man sgu da tit! Hun er da bare pladder forelsket hende der.”…….
Ja, det er jeg. Og jeg blev virkelig forelsket den aften. Ikke i ham på den måde, men i han udstråling, personlighed og holdning til de forskellige ting. Jeg har aldrig i mit liv mødt et menneske der var på den måde. Han var et menneske i udvikling. Ja – det er han sådan set stadig, men det var jeg ikke for 1 år siden.

Forelsket i ham blev jeg senere. Men inspireret af ham, det blev jeg meget hurtigt. Det var første gang jeg så “et menneske”. Jeg begyndte at sætte spørgsmålstegn ved alting i min tilværelse, og det var netop dér udviklingen for mig personligt startede.

Det er jo egentlig utroligt at tænkte på, at der skal så lidt til. Det krævede ikke mere end et enkelt møde, før mit hoved var endnu mere forvirret end før. Ét enkelt menneske! Det var det hele. Det siger lidt om at kvalitet frem for kvantitet i mange tilfælde vinder. Mine venner og familie er bestemt også kvalitet, men! .. når det så er sagt, så er det ikke kvalitet i fht. personlig udvikling.
Derfor vil jeg blive ved med, gang på gang, at gentage hvor vigtigt det kan være med hvem man omgåes. Og hvem man lader sig inspirere af.

Jeg fandt begyndelsen til mig selv, et nyt liv, et nyt syn på tingene og kærlighed på én og samme aften. Det er sgu da meget godt gået 😉

Pernille René
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Hakuna Matata - er de klogeste ord!"