Balance i Stockholm

Dreamboard

dreameboard

I forbindelse med min uddannelse og min udvikling, så er der et spørgsmål som er ret vigtigt! “Hvad er din drøm?” – Det vidste jeg overhovedet ikke! Og jeg tror faktisk ikke engang jeg kender til alle mine drømme endnu.

Men hvis man vil opnå noget er det vel meget godt at vide hvad man går efter ik’? Ellers er det jo lidt ligesom at famle i blinde, som man siger. Så man skal altså vide hvad ens drømme er.

Men…skal drømme bare være “drømme”? Nej de skal da ej! Disse drømme er garanteret et ønske for dig. Så hvorfor ikke gå efter det ønske? Det gør vi da når vi ønsker os noget til jul? Vi skriver det på alle de ønskesedler vi kan finde, og printer det ind i folks hoveder, ved ustandseligt at nævne, hvor meget du godt kunne bruge lige netop det!

Hvorfor gør vi så ikke det med vores livsønsker? Jeg tror de er blevet gemt væk. De er nemme at gemme væk for når ja, det kommer jo alligevel aldrig til at ske! Undskyld mig! Men det er da kun hvis man ikke giver sig selv 100% til lige netop det!

Jeg har personligt gemt mine ønsker meget langt væk, fordi jeg var bange for ikke at blive taget særiøst! Mine ønsker var jo meget anderledes end alle andres? Lad min i den forbindelse bruge et udtryk som jeg hørte i går: “De griner ad mig fordi jeg er anderledes. Men jeg griner af dem, fordi de er som alle andre”
Tydeligere kan det da næsten ikke siges. Den eneste grund til, at man føler sig anderledes ved at sige sine ønsker, er fordi man faktisk er anderledes. Man er anderledes, fordi man tør! Fordi man vil når sine ønsker og drømme! Hvis det er sådan det er, så snupper jeg lige en plads på holdet for “de anderledes”.

Mit problem har så været at finde disse drømme og ønsker. Og som jeg nævnte til at starte med, jeg tror ikke jeg har fundet dem alle endnu…eller, det ved jeg at jeg ikke har. Dem jeg så har fundet, og som jeg er blevet opmærksom på, har jeg så også erfaret, kan have en tendens til at “forsvinde” i hverdagen! Altså jeg glemmer dem.

SÅ! Nu er jeg begyndt at lave mig et Dreameboard! Det er nærmest en slags collage, med alle mulige billeder, som repræsentere min drømme og ønsker. Meningen er så, at man kigger på det hver morgen når man står op, og hver aften inden man går i seng.

Jeg har kun hørt godt om denne metode, for dem der altså har været disciplineret nok til at blive ved. Jeg glæder mig helt vildt til at se, hvad det gør for mig! – og hvad kan sådan et board mon gøre for dig?

Pernille René
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Balance i Stockholm