Jeg er også et menneske...

Gaven i maven

gaven
Denne bog er en af de mest praktfulde, fantastiske og velskrevne bøger som jeg har læst.

Kort og godt handler det om, hvad man kan gå rundt med i maven af personer, følelser og hændelser. Alle kender jo udtrykket om at have en mavefornæmmelse. Men hvorfor passer man så ikke på maven? Problemet er, at ting i maven ikke bliver lagret som en erfaring. De følelser som opstod ved den hændelse som ligger i maven, de vil blive vagt til live hver gang der sker noget det ligner. Du kan fysisk ikke rumme det.

Dette er kun meget lidt, og ikke nær så godt forklaret som det man kan læse i bogen.

Gina Asbjerg star bag denne bog, og hun er da også en helt fantastisk kvinde. Efter jeg havde læst bogen, ringed min kæreste og jeg til hende, for begge at bastille en tid hver hos hende. Og jeg siger jer bare! Hun er populær, og har ca. 4 måneders ventetid. Det skulle endda ikke under mig, hvis det bliver endnu mere.

Mit besøg hos Gina er noget som faktisk er meget svært at beskrive. Hun test ting på kroppen, og får den til selv at arbejde, og lære hvordan den kan hele sig selv.

Jeg havde 7 ting i maven, og det var ikke så meget fik jeg afvide. Nogle af tingene blev jeg emget overrasket over lå der, og andre havde jeg regnet med. Alligevel havde jeg følelsen af at min krop sagde: “Selvfølgelig ligger det der”. Nå, jeg fik flyttet mine ting fra maven og op i hjertet, hvor det kunne rummes og tages som en erfaring. Hverken god eller dårlig.

Derudover blev jeg undersøgt for en masse andre ting. Jeg mangled noget bestemt the, som er blodrensende og hjælper på hvis man binder væske i kroppen. Mener i hvert fald nok at det var sådan det hed.

Jeg blev tjekket for undertrykte organer, stress niveau, nyrer og alle mulige andre ting. Der blev sat nåle i mig, sugekopper på fødderne og jeg var igennem den vildeste meditation.

Da jeg var færdig føltes det lettende, men ikke så veldt som jeg måske havde troet. Dagen efter var et helvede! Jeg har aldrig i mit liv haft så dårlig en dag. Jeg var en omvandrende zombie, og kunne slet ikke kontrolere mine følelser eller min krop. Der var virkelig blevet sat gang i noget der.
Men det var det hele værd. Den ændring jeg kan mærke i min krop er helt ubeskrivelig. Jeg kan lige pludselig rumme mennesker på et andet plan end før. jeg er opmærksom på hvordan jeg selv reagere på forskellige situation og mennesker. Og jeg bestemt opmærksom på min Overlevelsesstrategi. Det er noget som langt de fleste mennesker tager på sig fra første dag på Jorden. Og jeg må sige, at mit kendskab til min egen, har allerede hjulpet mig helt veldt.

Læs Gaven i Maven, og bestil tid hos Gina. Det er noget man ikke må snyde sig selv for, hvis man ønsker et lettere liv.

Tak Gina <3

sommerfugle

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er også et menneske...