I'm back!!!

Jeg er helt ude og skøjte på løs is…

words
Okay! Jeg indrømmer at jeg troede jeg lige var kommet over et slemt bump på vejen. Og jeg havde da også troet, at der ville gå lidt længere tid før der kom noget nyt. Igen blev jeg snydt.

I min udvikling lige nu,der er jeg på så usikkert et område, at jeg har svært ved at forklare det. Jeg brugte hele onsdagen på at græde. Jeg var ikke sur, ked af det, irriteret eller noget andet….men jeg græd. Tårene strømmede bare ud, og jeg kunne ikke gøre andet end at lade dem være.

Læg mærke til at jeg ikke hulkede, tudede eller flæbede. Jo, det gjorde jeg for en kort periode, men ikke hele dagen. Der er foreskel på at få følelser og gå med dem, eller lade dem være, og måske endda nægte at gå ind i dem.

Jeg må indrømme at jeg ikke fattede en skid af det igår. Jeg fik hidset mig selv op til noget helt hysterisk, fordi jeg ikke var i balance i min krop. Min krop reagerede på en uvant måde, fordi jeg er under udvikling. Jeg gav mig selv lov til at hidse mig op, flæbe, tude og skrige, fordi jeg ikke ville til dans. jeg manglede bare at lægge mig på gulvet og slå med arme og ben, så var jeg da 6 år igen.

Og hvorfor? Hvorfor valgte jeg at gå ind i min usikkerhed og lade den vinde over mig? Hvad gjorde den mig af gode ting? Intet! Det er som at pisse i bukserne. Varmt 1 sekund, og koldt og klamt resten af tiden. Det var den følelse jeg sad med. Jeg havde ikke nogen god grund til ikke at ville til dans. Min krop var usikker, fordi den ikke kendte til den tilstand den var/er i.

Men jeg gider da ikke at lade mig styre af frygt! Ja, og da slet ikke fra min egen krop!
Husk det for min skyld…lad aldrig din frygt vinde!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'm back!!!