"Men du er jo ikke studerende?"

Just do it!

12202506_10207831501888158_2104111166_n

Jeg faldt lige over dette billede. Det er fantastisk!! Jeg behøver jo ikke engang skrive noget! Det siger det hele 😀 Just do it, and do it, and do it osv.

For mig er det pisse svært “bare at gøre det”, men jeg har også måtte indse, at det jo er lige så nemt at gøre det som ikke at gøre det. Jeg oplever massere af frustration hos mig selv, når jeg forsøger at gøre noget, og det ikke lykkes. Det er så nemt bare at stoppe. Bare at sige: “Nå, jamen det var så ikke lige det her jeg skulle”. En person brugte et super eksempel på det. Når små børn skal til at lære at gå, så har vi jo alle set dem falde på numsen igen. Hvad gør de? De rejser sig. De falder og rejser sig, falder og rejser sig, falder og rejser sig! Igen og igen og igen og igen. Men!! – De lærer jo at gå på et tidspunkt. Det er jo ikke tit man ser er voksent mennesker der ligger på maven, fordi vedkommende ikke kan gå. Tænk hvis babyerne faldt, og så bare blev liggende? Så ville det jo faktisk være det man ville se.

Just do it! Og hvis det ikke lykkes, så gør det igen, og igen, og igen! Du får succes på et tidspunkt! Det tror jeg på! 😀

Pernille René
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Men du er jo ikke studerende?"