Jeg er helt ude og skøjte på løs is...

Kliche: “Hjælp, jeg skal giftes!”

12583769_10208298028111022_111618855_n

Åh ja! Den er god nok! Min kæreste valgte at fri til mig nytårsaften lidt efter midnat. Kunne ikke være mere glad, lykkelig, overrasket og chokeret!

Jeg må så også sige, at jeg da ikke havde regnet med den efterfølgende lidt voldsomme reaktion, fra alle de skønne folk som kender os. Er ret sikker på at min mobil var tæt på at brænde sammen den efterfølgende dag. Og jeg tror da heller ikke at min nu kommende mand, havde troet at det ville give så stor genlyd. Det var næsten synd for ham…og så med alle de tømmermænd 😉

Og så klicheen: “Hjælp, jeg skal giftes!”
Jeg må da også sige at ens hoved går i gang med det samme. Mit gjorde i hvert fald. Der blev tjekket gæsteliste, lokaler, datoer, menu, vin, musik, underholdning, dekorationer og tøj i den helt store grad. Det er jo vanvittigt hvor meget man kan sætte sig op til sådan noget.

Så skal finanserne bare lige på plads, så er vi der også næsten.

Og så går jeg fra frk. til fru……….fuck!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er helt ude og skøjte på løs is...