Musik er en vigtig del af mig

Lad os bruge alle farver!!

farver blomst

Sikke en kedelig verden vi ville leve i hvis der ikke var nogle farver på. Hvis det hele lige pludselig blev sort og hvidt! Det ville da være lidt trist ik’? 🙂

Jeg var i går til træning, og der jeg stod der og kæmpede med mig selv, fik jeg faktisk en rigtig vigtig ting ad vide. “Du har ikke kun 1 farve”. Det sagde min lære til mig, og hvor er det dog rigtigt!

Hvor mange kender ikke følelsen af, at man allerede har kategoriseret sig selv, til at man er på én bestemt måde, og så er det bare sådan det er. Jeg har en eller anden idé om, at jeg skal være meget stærk, fordi sådan er jeg jo. Jeg endte med at tudbrøle til min træning, fordi jeg ikke turde være et lille barn. Men det er jo også en del af mig. Vi har jo, ganske rigtigt, flere farver end vi tror. Man er ikke bare pr. automatik blå, rød, grøn eller gul. Du har altid flere farver i din personlighed.

Der findes faktisk noget, hvor man inddeler personligheder i farvegrupper:

Blå: Det er de meget sociale, og meget udadvendte mennesker. De snakker for et godt ord, og man skal være heldig hvis man får et ord indfør. De elsker at rejse og opdage nye ting. De er meget festglade typer. Så i det hele taget er “blå” mennesker meget frembrusende.

Rød: Det er karriere-mennesker. Hvis der er noget vigtigt der bliver præsenteret, så kan du være sikker på at de sidder forrest. De er lederne, og de elsker at tage hånd om tingene. Ting skal gøres, og de skal gøre nu!

Gul: Det er de hjælpsomme mennesker. De vil gerne have at alle har det godt, og derfor er deres fokus oftest på alle andre end dem selv. De holder ikke fast i deres egne meninger, men lader sig påvirke af andres, for at gøre dem glade. Deres lykke ligger i andres lykke.

Grøn: Det er meget vidensorienteret mennesker. De skal vide alting før de går i gang med noget. Jo flere tal, statistikker og formularer de kan få på noget, jo bedre er det for dem. Alting skal være på plads, så de kan imødekomme hvad som helst.

faver personer
Selv i denne meget firkantede beskrivelse, vil hvert enkelt menneske ikke kun være én farve. Du vil højst sandsynligt have den ene af farverne mere dominerende end de andre, men du vil stadig have mere end én.

Jeg synes det er så lækkert at finde ud af i min egen krop. Det handler om lag. Jeg er måske én farve øverst, men det næste lag er en anden farve, og det tredje lag er måske en tredje farve. Det kan være en hel pallet af farver, som vi har at lege med!! Og det er jo langt sjovere at stå, og selv kunne vælge ud af alle disse farver, hvilken man vil bruge, til det billede man har tænkt sig at lave.

Vælg selv din farve i hverdagen!!

farver barn

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Musik er en vigtig del af mig