Sådan Laura Thanning!!!

“Mor, der skal altså krymmel på!”

børn

Jeg ELSKER bare børn! Har du prøvet at iagttage børn, når de går på gaden, eller er med deres forældre ude at handle? Børn har jo ingen skrupler. De går som de vil, de snakker som de vil og de gør nærmest også som de vil.

Jeg synes det er lidt af et problem, at man, mens man vokser op, glemmer den umiddelbarhed som børn har. Børn tænker ikke på hvornår der skal spises aftensmad, at det er vigtigt man også når at rige til farmor, og vi skal også huske at om 2 uger har vi måske en frokost aftale……NEJ!

Jeg tror i virkeligheden at børn er de klogeste her på jorden. De kender godt til det smart. De lever NU! Ikke i morgen, ikke om 2 uger, og slet ikke om 1 år. Nej, de lever nu. For hvert enkelt minut lever børn. I kender sikkert det “cirkus” Der kan være, når børn finder ud af, at de næste dag skal et eller andet vildt spændende. De skal måske i tivoli med hele familien, og det er altså over 1 år siden vi var der sidst!!!! Fra det sekund af, at de får det afvide, så lever de i den glæde der er op til. De glæder sig, som jeg ved ikke hvad. Børn har plads til, at kunne side og snakke i evigheder om hvilke forlystelse de i hvert fald skal nå at prøve, for det er bare de sjoveste overhovedet! Men, de kan samtidig også godt finde ud af, at de jo også er meget hyggeligt lige at se en film i aften, inden man skal sove. Altså! Det er da at leve i nuet, og i den glæde der er op til sådan en tur for dem.

børn2

Jeg ville ønske, at jeg ikke havde gemt min umiddelbarhed så langt væk, som den er nu. Jeg ved at den er der, men hvorfor fanden har man dog ikke bare beholdt den op igennem ens opvækst?
Mangen gange er det jo også de små ting der gør lykken for børn. Jeg var for nogle dage siden ude og handle. Og da jeg står i grønt afdelingen, lige ved siden af indgangen, kommer der en mor ind med sin datter på 3-4 år, vil jeg gætte på at hun var. Moren slæbte på diverse Fætter BR-poser, og spurgte datteren flere gange, om hun ikke bare var glad for alt det legetøj hun havde fået. Det var hun selvfølgelig…….men da hun fik en af de her indkøbsvogne i børnestørrelse, så var hendes dag bare fantastisk. Hun gik lystigt rundt med den her vogn, og så sig ikke helt for, så hun endte med at køre ind i mit ben. Jeg smilte til hende, og sagde: “Du er da godt nok heldig, at du har fået lov at køre med sådan en hva’?”. Pigen svar til dette var: “Pyt med vognen. Der er et flad på den!”…..Et flag? Et lille plastikflag, som egentlig er ment til, så forældrene nemmere kan se ungerne, det var bare det bedste for hende. Det var så fantastisk at se!

Næste gang jeg skal ind og handle, så bliver jeg lykkelig over at min indkøbskurv ikke er gået i stykker. For det er da også fantastisk! 😉

krymmel

Også når børn skal have is: “Mor, der skal altså krymmel på!”. Lige meget hvad! Alt kan redes, hvis der bare kommer krymmel på, for så er det ikke så kedeligt længere. Jeg tror virkelig, at børn ser hverdagen sådan. “Nå men det er da ikke så slemt. Vi griner bare lidt af det hele, så går det nok! Vi kommer krymmel på!”. Jeg vil også begynde at komme krymmel på min hverdag. Mon ikke det hele bare bliver lidt sjovere så? 😀

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan Laura Thanning!!!