Gaven i maven

Motivation på højt plan! – Right here guys!

Nu er det jo ikke nogen hemmelighed, at jeg på dagligt plan ser, hører og læser en del forskellige motivation og personudvikling.

For nogle dage siden snakkede min kæreste og jeg om karriere, og hvordan det kan føltes som om man går op og ned i sin udvikling. Jeg nævnte at jeg tit havde det som om jeg nærmest gik i stå. Den følelse er der sikkert mange der kan dele med mig. Man føler ikke at man rykker sig fra hvor man var i går.
Jeg vil så gerne kunne rykke mig lidt hele tiden, men hold nu kæft hvor det dog kan gå langsomt ind i mellem. Her sagde min kæreste så noget klogt til mig. “Men det er vel okay at det går langsomt, bare det går fremad“. Ja tak, men man vil da også godt have at der ligesom sker noget, altså at man VIRKELIG kan mærke der sker noget ik’? Man vil gerne kunne nå sine mål. Alt det man drømmer om, vil man jo bare godt nærme sig ik’! Og det kan bare være så frustrerende, når det så ikke føltes som om der sker en skid! Og man er ved at give op, for man ved sgu snart ikke, hvad man skal gøre mere.

Se det svarede han så ikke på. Til gengæld tog han sin mobil frem, og fandt en video jeg skulle se…..Den svarede mig på det hele. Derudover gav den mig også et fantastisk billed af, hvad motivation, tro på sig selv og en positive tanke gang kan gøre ved en….f.eks. efter en sejer ved en tæt kamp i amerikansk fodbold 😉

Jeg har vedlagt videoen….gør lige jer selv en tjeneste og se denne fyr. Tydeligere kan det næsten ikke siges. Han er for vild!
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gaven i maven