Dårlige vaner!

Musik er en vigtig del af mig

Vi støder på musik alle steder i hverdagen. Når vi er ude at handle, shoppe, på de sociale medier, i radioen osv. Listen er lang.
Da jeg var lille kan jeg huske, at en sang ikke bare var en sang. Hjemme hos os lærte man at lytte til teksten. Tit og ofte kunne min mor kalde på min søster og jeg. Vi skulle skynde os ind i stuen, og når vi så kom der ind, var det fordi vi skulle lytte til en sang. Det var ikke nok bare at lytte sådan helt almindeligt…niks! Der skulle lyttes til teksten.

Mange gange var dette enormt irriterende og trættende! Man gad det jo ikke i en alder af 11 eller der omkring. Jeg må dog sige, at jeg har fået noget værdifuldt med mig. Jeg har opdaget, at jeg lytter til musik anderledes end mange andre. Sange er jo virkelig et fortolknings spørgsmål. Den sang der betyder noget for mig, betyder måske noget andet for dig.

Jeg hører nogle bestemte sange hver dag, fordi de påvirker mig i en positiv retning. Og jeg hører dem også i en bestemt rækkefølge.

1. Video – India.Arie
india arie

2. Tæt på mine drømme – Julie Bjerre
julie bjerre

3. En linedanser – Oh Land
ohland

4. Every little thing she does is magic – The Police
The-Police_14063

For mig indeholder disse sange både tekst og melodi, som påvirker mig i en positiv retning. Og jeg finder hele tiden nye sange!
I kan følge med i mine sange på Spotify! Playlisten: Et Sind I Udvikling

Pernille René
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dårlige vaner!