"Singin in the rain!".

Sådan Laura Thanning!!!

Nu er jeg jo fra Slagelse oprindeligt. Og jeg kan jo ikke lade være med at følge lidt med i hvad der sker.

Så her i går sad jeg på min Facebook, da jeg ser at vi har fået en 11-årig verdensmester i hip hop! Det i sig selv er jo helt vildt! Jeg blev lige pludselig meget stolt af at være dansker. Så gik jeg ind og skulle læse om den unge pige her, og så finder jeg ud af at hun er fra Slagelse! Jamen altså! Endnu mere stolt, når man nu selv er der fra 😉

Jeg ved ikke om i andre har set den optagelse der er af hendes dans fra verdensmesterskabet, men hold nu kæft man! Altså jeg har ikke forstand på dans, men det jeg så, var godt nok vildt.

Endnu sjovere blev det dog for mig, da jeg fandt hende på Facebook, for jeg skulle da lige se om jeg havde set hende før 😉 Så stor er Slagelse jo heller ikke. Det var så ikke tilfældet, til gengæld så jeg et opslag på hendes væg, fra en meget meget stolt far. OG! – Nu kommer det rigtig fede nemlig. Han havde lagt dette billede op:

laura thanning
Billede af : Jan Thanning

Som man kan se er det en skift hvor der står, at man når finale i EM og VM i 2014, og at man vinder det hele i 2015. Se, ifølge den stolte far, er dette nogle mål, som Laura skrev på vægen i sit eget lille danselokale i forældrenes hus, for 2 år siden! For 2 år siden mine damer og herre! En den gang 9-årig pige bestemte sig simpelthen for at hun skulle nå at blive verdensmester i 2015. Hun skrev selv teksten, og placerede den et sted, hvor den kunne motivere hende allermest! Hvis dette ikke er inspiration, så ved jeg ikke hvad der så er.

Jeg har dyb dyb respekt for Laura. En ting er det hun kan (som er crazy!), men noget meget vigtigere er hendes vilje til det. Det var hendes brændende ønske at nå det her. Og hun gjorde alt for at nå det! Nåede hun det? – Ja hun gjorde!! Sådan Laura! Jeg er allerede stor fan af dig! 😉

laura thanning 2

Pernille René
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Singin in the rain!".