Motivation på højt plan! - Right here guys!

Sikken et stort behov for tryghed

Vidste I godt at alle mennesker søger tryghed?

Nå ja, men det er vel heller ikke så mærkeligt vel? Nej, det er det nok ikke, men hvordan søger vi tryghed? Går vi til mor og far og ber’ dem om at holde om os, indtil uhyrerne er væk? ja det gjorde vi jo, da vi var små.

Men hvorfor søger vi personlig tryghed som voksne? Er det ikke okay at være hvem man er?

Mange, især kvinder gætter jeg på, ved at babyer og små børn elsker, at få lagt dyne ind over hovedet, så kun ansigtet er frit til luft. Det skaber tryghed.

baby

Mange ting som forældre gør overfor deres børn, tager børnene jo med når de vokser op. Og er det så en god idé at fortsætte, eller bare i det hele taget gøre det?

hætter

Kan I se sammenligningen?

Hvorfor tror I at så mange går med hætter? Jeg troede det var et modefænonmen, og det er da nok også til en hvis grad. Det var lige indtil jeg hørte det blive omtalt som en tryghedszone. Det fik mig med det same til at tænke på netop babyer, men dyne over hovedet. Det er jo også en tryghedszone. Hvorfor gemmer vi os for at få tryghed? Er det umuligt at opnå tryghed i den verden vi lever i?

Det burde det jo sådan set ikke være…

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Motivation på højt plan! - Right here guys!