Det var her det begyndte

Smil! – Det smitter faktisk!

smil1
Jeg er netop kommet hjem i min egen lille lejlighed i Kastrup! Jeg er gået fra Østerbro, ned til Christianshavn, for der efter at tage metroen til Vestamager, og så gå det sidste stykke. Puha! Jeg skal hilse også sige at det er koldt uden for, og at det var en lang tur.

Nå! På min lille vandretur her oplevede jeg dog noget! (som altid 😉 ) Folk lader sig påvirke af vejret. En ting er at jeg jo egentlig godt vidste det, men jeg lagde virkelige mærke til det i dag. Selv om folk cyklede, kørte i bil eller gik på gaden,så var det virkelig få der så glade ud. Hvorfor det?
Jeg tog mig selv i at gå og se sur ud, og jeg har ingen idé om hvorfor? Men sandheden er vel, at det bare er blevet det nemmeste?
Det skal fandme være løgn! Jeg begyndte at smile lige med det samme. Hele tiden. Til alt og alle jeg mødte smilte jeg. Og her snakker vi med tænderne, og ikke det der ubehjælptsomme smil med lukket mund. Har I set de mennesker som gør det? Man går forbi dem på gaden, og smiler i hele hovedet, og de returnere med et smil med lukket mund…… Det er bare så anstrengt at se på! Jeg tror de mennesker tænker noget i stil med: “Okay, du er lidt mærkelig at smile så meget til mig. Jeg bliver nødt til at være høflig her, men jeg vil da i hvert fald ikke se så dum ud som du gør. Der er jo ingen andre der render rundt sådan?”

Lagde i mærke til det? “Der er jo ingen andre der render rundt sådan”. Det er jo det der er hele problemet!! Ingen andre gør det…jamen så gør jeg det heller ikke, for jeg skal da endelig ikke skille mig ud.
Jeg kan love dig for, at hvis du render rundt og smiler med dine tænder til alle mennesker, så vil du påvirke dig selv og andre mennesker positivt. Og der vil helt sikkert også være mange der tænker: “Wauw! Sikke dog en glad person! Sådan vil jeg fandme også være”

Tænk lige på at kunne give dig selv og andre den oplevelse, ved bare at vise dine tænder. Gør det til en vane! Smil med tænderne!!

smil2

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det var her det begyndte