Jeg er vel bare ham den sjove?

Trygt, dejligt og………usikkert!!!!

På min skole oplever jeg jo en del ting. Specielt fordi der bliver arbejdet med ens hoved hver eneste dag. Indtil nu er jeg blevet presset ud i situationer, der normalt ville gøre mig virkelig pisse hamrende sur!! Situationer som tvinger mig til at være ærlig. Ikke over for andre, men over for mig selv. I  hverdagen ville sådan nogle ting være helt ude af kontekst. De fleste folk ville blive virkelig vrede. Sikkert råbe og skrige, for derefter at gå. Når de så var gået ville de stå og tænke: “hvorfor blev jeg vred der?” Ville du ikke det? Jeg ville i hvert fald!

Det “sjove” er så bare, at de ikke ville have noget svar. De ville ikke ane hvorfor de blev sure. Højst sandsynligt ville folk svare noget i stil med: “jaer…men de var jo bare ubehagelige og ubehøvlede over for mig. De tog jo slet ikke hensyn til mig!” – FORKERT!!!!!

Hvis du bliver tvunget ud i lignende situationer, og du får en ubehagelig følelse, så er det netop fordi folk tager hensyn til dig! De vil dig det bedste…..hvis du altså er blandt de rigtige mennesker.

Og hvornår er man så det? De “rigtige” mennesker for dig er nemlig ikke nødvendigvis dine bedste venner eller din familie. Uanset hvor højt du elsker dem, er det ikke sikkert, at det er dem der hjælper dig frem. Ofte er det faktisk det modsatte. Familie og venner kan meget hurtigt have en tendens til at beskytte og passe på dig. På den måde bliver du ikke hjulpet frem personligt i din udvikling.

Jeg har fundet en hel flok mennesker som også passer på mig og beskytter mig. Men de gør det på en anden måde end min familie og venner. Jeg har opbygget en naturlig “afstand” til min familie og venner. De kender mig naturligvis, og ved alt muligt om mig, men…..der har altid været ting som jeg ikke lige har gjort over for dem. Du kender måske følelsen? Sådan har samfundet opdraget os, deværre!

Derfor er det en af de største og bedste gaver som jeg nogensinde har fået, at møde alle disse skønne mennesker. Jeg kan tillade mig at være pisse usikker her oppe, og alligevel kunne jeg ikke føle mig lige så tryg og dejlig som jeg kan blandt dem. At være omkring de rigtig mennesker, har jo betydning for alt hvad vi ønsker her i livet. Personligt, kærlighed, karriere osv. Hvores omgangskreds er virkelig altafgørende for os……hvis vi vil frem.

Og ja, jeg må indrømme det! JEG ELSKER MIT HOLD!!!!!!

så søde!!vi fjoller på holdet

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er vel bare ham den sjove?