Jeg gør det! Gør jeg?

Yes! Mandag morgen!

Vågn op med et smil

Mandag morgen er strid vil de fleste nok mene. Efter en weekend hvor man har kunnet slappe af og sove længe, så orker man ikke at stå tidligt op og skulle på arbejde. Hele dagen får jo egentlig en ret dårlig start. Og det er vel også meget normalt så, at være lidt “øv” sådan en mandag morgen….Men hvem siger at det skal være sådan? Hvem bestemmer at man absolut skal være “øv” mandag morgen? Det skal jeg fortælle dig! – Det gør du!

Der er ingen andre end dig selv der bestemmer hvilket humør du er i. Om det så er om morgenen, dagen eller aftenen. Så hvorfor ikke bare bestemme sig for at være glad? Også en mandag morgen. Jeg står ikke ud af sengen før min krop er fyldt med glæde, og det gør min hverdag langt bedre og nemmere.

Hvordan har din mandag morgen været? 😀

Pernille René
   

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg gør det! Gør jeg?